Spennende seilferier for jenter

Er du jente og har lyst il å delta i regatta i Karibia eller bare cruise rundt på ferie sammen med andre jenter? Britiske «Girls for sail» arrangerer turer i Karibia og England for jenter på alle nivåer.

Publisert Sist oppdatert

JENTETUR: Girls For Sail deltok i ARC med en Elan 37. Foto: Linn Krogh Hansen.

Velg mellom deltakelse i spennende regattaer som Antigua Race Week og Heineken Cup, eller et stille og rolig feriecruise uten stress og mas. Eller ta fritidskipper- og seilkurs i regi av RYA.

Du kan enten reise helt alene eller ta med en venninne. På alle turene vil det være med skipper og nødvendig kvalifisert mannskap. Antallet fast mannskap avhenger av type tur og nivået på den øvrige medseilerne.

– Våre mest populære turer er Antigua Race Week. I forbindele med dette arrangerer vi to ukersturer  som apellerer sterkt til eventyrlystne jenter. Like etter kommer julecruiset, som er beregnet på dem som ønsker en annerledes julefering.

Hjemme i England er det Cowes Week som er den mest populære regattaen, i tillegg til RYA-kursene. De siste fylles raskt opp, forteller Philippa Gedge, som har ansvaret for arrangementene og turene til  Girls For Sail.

Les mer om tilbudene til Girls For Sail her