Farvel, brennmanetsommer!
Farvel, brennmanetsommer!

Farvel, brennmanetsommer!

Lei av sviende tråder som hekter seg fast i armer, ben, fiskesnører og seilskjøter? Skaff deg en solkrem som gjør at brennmanettrådene ikke fester seg til huden.

Publisert Sist oppdatert

«SØRLANDETS DELFIN».. var det noen som ironisk kalte brennmaneten for noen år siden. Men nå finnes det et forebyggende  middel også denne sviende styggdommen.

Solkremen SunCare beskytter ikke bare mot brennmanter, men også mot ferskvannsparasitter som forårsaker svømmekløe, slik som ikter.

SunCare er en ekstra vannfast solkrem, og egner seg derfor meget godt når man skal bade, dykke eller stå på vannski. Kremen er lett å smøre ut uten at huden føles klebrig etterpå.

 

Den inneholder naturlige stoffer som hindrer nesleceller i å bli aktivert og vil derfor redusere risiko for brennmanetskader når man bader i sjøen. SunCare har også vært testet som beskyttelse mot farlige maneter også i tropisk farvann. SunCare er derfor et naturlig førstevalg på sol- og badeferie også når man skal til utlandet. Nyere forskning og tester ved Universitetet i Nürnberg og Erlangen viser også at brennmanetbeskyttelsen gir beskyttelse mot parasitter som forårsaker svømmekløe i ferskvann.

Farlige maneter finnes blant annet i Nord-Australia, Papaua Nord Guinea, Malaysia, Indonesia, Thailand, Filippinene, Middelhavet, Vietnam, samt Florida og Hawaii.

Se demonstrasjonefilm fra you Tube