Flerskrogsforum stiftet i Trondheim

Flerskrogsforum stiftet i Trondheim

Flerskrogsforum Trøndelag ble formelt stiftet 12. februar

Publisert Sist oppdatert

Femten personer fra ulike deler av Trøndelag deltok på stiftelsesmøtet til

Forumet, som fant sted i klubbhuset til Trondhjems Seilforening mandag denne uken.

Flerskorgsforumet vil fungere som et lokallag av Norsk Flerskrogs Seilklubb. Noen av de fremmøtte har lenge vært medlemmer i den landsdekkende flerskrogsklubben, men har følt savnet av nærmere kontakt med andre likesinnede i landsdelen, skriver Trondhjems Seilforening på sin hjemmeside.

Samarbeid

Et interimsstyre bestående av Arnt Amble, Torkil Schei, Geir Magnus Knardahl og Trond Are Øritsland ble valgt, og fikk ansvaret for å sikre første fase av forumets videre liv. Dette inkluderer blant annet å arrangere flere møter før seilsesongen er i gang, samt etablere samarbeid med Flerskrogsklubben sentralt og med Trondhjems Seilforening og andre seilforeninger i regionen

Selvbygging

Spekteret av båter spente fra lette og lynraske regattamaskiner til større og mer komfortable turbåter, velegnet for raske jordomseilinger. Forsamlingen besto av seilere og selvbyggere av katamaraner og trimaraner, og andre som var interessert i å bli minst en av delene. Tre selvbyggerprosjekter pågår, på Ørlandet (TRT 1200, 40 fots katamaran), i Trondheim (Slinn XoZ, 28 fots katamaran) og i Levanger (Farrier F-22, 22 fots trimaran). Når det gjelder eksisterende båter, var seks katamaraner, to trimaraner og en hydrofoilstbilisert utriggerkano representert på møtet, i størrelser fra 42 til 14 fot.

Les mer her

http://www.trondhjems-seilforening.no/index.php?s=1001221