Fartsfylt seilferie

Fastsailing.gr er et gresk charterselskap med kun raske seilbåter. Nå utvider de med en lynrask katamaran.

Publisert Sist oppdatert

Fastsailing.gr har funnet sitt eget segment i chartermarkedet. De har en stall av seilbåter som ingen andre kan tilby. Båten folk flest kun kan drømme om å få seile.

Til nå har flåten bestått av en Pogo 12.50 og en Pogo 10.50. Nå utvides flåten med en svært spennende katamaran.

Over 20 knop

Le Breton Sig 45 er en fransk katamaran bygget for fart, men har allikevel tre lugarer. 45-foteren veier kun 5,5 tonn. Til sammenligning veier Lagoon 450 på samme lengde 15,5 tonn. Fastsailing.gr forteller at båten er god for fart opp mot 20 knop, mens produsenten mener den kan seile opp mot 30 knop. Det krever nok kompetanse og erfaring.

Du finner mer info om SIG45 her.

Spennende løsninger

Sig 45 er bygget lett ved at det nærmest ikke er noe som veier mellom skrogene. Båten har begrenset boareal mellom skrogene. Arealet er bare en gedigen cockpit. Salongen er flyttet ned i det ene sideskroget sammen med byssa. Arealet under dekk blir dermed mer på linje med en en-skrogsbåt. Båten er bygget i karbon og epoxy.

Kun med skipper

I høysesongen koster det 10750 Euro for en uke, nesten 100 000 kroner med dagens dårlige eurokurs. Det er over det dobbelte av hva det koster å leie en Pogo 12.50. Men med Sig 45 så må du leie med skipper, mens Pogoene kan du leie uten.

Det er også muligheter for å leie i kortere periode.

Du finner mer om prisene her.

Lys og moderne innredning
Le Breton Sig 45 er god for 20 knop +. Båten kan bli din for en uke.