Søk i arkivet

Sebastian Wang-Hansen
Sebastian Wang-Hansen

OL-plass i boks

Brettseiler Sebastian Wang-Hansen er fornøyd med egen innsats i VM. Her er hans rapport.

Etter 6 intensive dager med seiling er VM nå over. Jeg endte tilsutt på 33.plass av totalt 91 deltakere. Det holdt med god margin for å kvalifisere Norge til OL i RS:X klassen. Spørsmålet blir nå om Olympiatoppen vil sende noen for å representere Norge i RS: X (herreklassen).

Kravet olympiatoppen har satt, er å ligge jevnt topp 12. nasjon i internasjonale regattaer i kommende sesong.
Så jeg har en veldig spennende sesong foran meg, hvor jeg virkelig må vise hva jeg er god for.
VM gikk veldig bra. Jeg hadde god fart og var oppe og kjempet i mange av regattaene. Men veldig ustabile forhold, rotete sjø og mye sjøgress i vannet førte til mange nye utfordringer. Jeg taklet forholdene greit, men føler jeg ikke hadde marginene helt på min side.

Med litt mer “normale forhold” og full klaff, så tror jeg kan gjøre ytterligere hopp på resultatlisten.  Resultatet i VM er det beste resultatet jeg har hatt i et så tøft felt. Men jeg sitter alikkevel igjen med en følelse at jeg kunne gjort det mye bedre.

Det lover godt for kommende regattaer. Nå bærer det hjem for litt julefeiring før turen går videre til Miami i begynnelsen av januar for å trene og seile verdenscup.
God jul og godt nyttår!
Julehilsen Sebastian Wang-Hansen
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen