Søk i arkivet

Fremdeles full kontroll

Da «Berge Viking» laget møttes til Legends regattaen i Alicante tidligere denne måneden var det 29 år siden de sist seilte sammen. Det synes ikke på denne spinnakerbergingen. Se denne fine serien fotografert av Reidar Braathen.

«Berge Viking» skipper Peder Lunde jr, co-skipper Stig Halto og Whitbread mannskapet fra 1981/82 møttes igjen i Alicante i november der Knut Frostad og Volvo Ocean Race hadde samlet 15 tidligere Whitbread/Volvo båter til en Legends regatta.

Båtene startet etter Gundermetoden og «Berge Viking» ledet lenge regattaen før de endte på en fin 7. plass. Der fikk vi et bra bevis på at de gamle jorden rundt seilerne fremdeles holder koken. Denne vel dokumenterte spinnakerbergingen og påfølgende runding viste at gamle kunster ikke er glemt.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen