Volvo Ocean Race 2008-09

HH tilbake i Volvo Ocean Race

HH tilbake i Volvo Ocean Race

Helly Hansen var ikke med i det forrige VOR og det føltes som et savn for den norske bedriften. Nå er de imidlertid tilbake og de tar igjen det tapte ved å være med på tobåtprosjektet til Ericsson Racing Team.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har nesten alltid vært med og det føltes som et savn å ikke være med forrige gang. Nå gleder vi oss til å hjelpe Ericsson Racing Team med p vinne det neste racet, sier Karl Einar V. Jensen, Marketing Manager Watersports i Helly Hansen, til SEILmagasinet.

TRE ÅR. Helly Hansen har inngått en treårig avtale med Ericsson Racing Team som offisiell leverandør av bekledning og fottøy til teamets storsatsning i Volvo Ocean Race 2008-09.

Helly Hansen skal ikke bare levere utstyr til seilerne, men også til det landbaserte teamet, sponsorer og supportere. De har som ambisjon å utvikle produkter som gir Ericsson Racing Team de beste forutsetninger i seilasen. Helly Hansen har også planer om å vinne det kommersielle racet på land.

UTVIKLING. Det at HH utvikler klær for Ericsson Racing Team kommer også de vanlige seilerne til gode.

- Samarbeidet betyr at vi får testet ut våre nye modeller og ideer. En etappe i VOR tilsvarer mange års normal bruk for en seiler og vi får veldig rask tilbakemelding fra VOR seilerne, sier Jensen

I likhet med Innovation Kværner og djuice prosjektene, kommer HH til å selge klær som er like de ERT bruker under Volvo Ocean Race.

FLERE NORSKE. Det er flere norske bedrifter med i det neste VOR. Nylig signerte Wallenius Wilhelmsen Logistics avtale med racet. De skal frakte alt utstyret mellom de forskjellige havnene. WW har vært en viktig del av VOR i mange, mange år.