Søk i arkivet

Volvo Ocean Race 2008-09HH tilbake i Volvo Ocean Race

Helly Hansen var ikke med i det forrige VOR og det føltes som et savn for den norske bedriften. Nå er de imidlertid tilbake og de tar igjen det tapte ved å være med på tobåtprosjektet til Ericsson Racing Team.

- Vi har nesten alltid vært med og det føltes som et savn å ikke være med forrige gang. Nå gleder vi oss til å hjelpe Ericsson Racing Team med p vinne det neste racet, sier Karl Einar V. Jensen, Marketing Manager Watersports i Helly Hansen, til SEILmagasinet.

TRE ÅR. Helly Hansen har inngått en treårig avtale med Ericsson Racing Team som offisiell leverandør av bekledning og fottøy til teamets storsatsning i Volvo Ocean Race 2008-09.

Helly Hansen skal ikke bare levere utstyr til seilerne, men også til det landbaserte teamet, sponsorer og supportere. De har som ambisjon å utvikle produkter som gir Ericsson Racing Team de beste forutsetninger i seilasen. Helly Hansen har også planer om å vinne det kommersielle racet på land.

UTVIKLING. Det at HH utvikler klær for Ericsson Racing Team kommer også de vanlige seilerne til gode.

- Samarbeidet betyr at vi får testet ut våre nye modeller og ideer. En etappe i VOR tilsvarer mange års normal bruk for en seiler og vi får veldig rask tilbakemelding fra VOR seilerne, sier Jensen

I likhet med Innovation Kværner og djuice prosjektene, kommer HH til å selge klær som er like de ERT bruker under Volvo Ocean Race.

FLERE NORSKE. Det er flere norske bedrifter med i det neste VOR. Nylig signerte Wallenius Wilhelmsen Logistics avtale med racet. De skal frakte alt utstyret mellom de forskjellige havnene. WW har vært en viktig del av VOR i mange, mange år.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen