Kappseilingsforum på Allt För Sjön

Det skjer mye i svensk seilsport denne sommeren og arrangører og seilere benytter båtutstillingen i Stockholm til å presentere seg.

Publisert

 

 

 

Sverige er i sommer vert for Volvo Ocean Race, America’s Cup World Series, verdenscup i matchseiling, ÅF Offshore Race og mye annet. Nå har Stockholmsforeningen KSSS  invitert til Kappseilingsforum fredag 6. mars kl 1600 på Mässan i Älvsjö.

Her får et innbudt publikum vite siste nytt om America´s Cup,  om jentelaget SCA i Volvo Ocean Race, om KSSS elitesatsing, og ikke minst om ÅF Offshore Race (Gotland Rundt). 

Etter programmet som varer i ca. halvannen time byr messen Allt För Sjön gjestene på lett mat og drikke. 

På programmet står blant annet:

OL mester Fredrik Lööf er på plass for å fortelle om America´s Cup og sin og svenske Artemis satsing. America’s Cup World Series i AC45 arrangeres i Göteborg i slutten av august.

 

Team SCA i Volvo Ocean Race er direkte med link til Auckland. Volvo Ocan Race avsluttes i Göteborg i slutten av juni i år.

Siste nytt fra ÅF Offshore Race – Gotland Runt som er en av verdens største havseilaser og som starter fra Stockholm tidlig i juli.

Intervju med Svenska Seglarförbundets Marit Söderström Nord (OL-medaljør i 1988) som er ansvarig for seilforbundets talentutvikling.

Björn Hansen kommer og forteller om den kommende sesongen i World Matchracing Tour som har sitt årlige arrangement i Marstrand i månedsskiftet juni/juli.

Team SCA er på plass og lodder ut fine produkter, blant annet en Team SCA-jakke fra Helly Hansen

Kappseilingsforumet er gratis for KSSS VIP gjester som også får fribilletter til båtmessen hele dagen (kl. 12-20) fredag 6 mars.


Hovedbilde: Iain Percy og Nathan Outteridge har sentrale roller på Artemis teamet.

 • Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. SEILmagasinet er medlem av Fagpressen og arbeider etter Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

 • Ansvarlig redaktør: Ole Henrik Nissen-Lie

 • Redaksjonssjef: Axel Nissen-Lie

 • Journalister: Morten Jensen, Mikkel Thommessen

 • Billingstadsletta 17
  N-1396 Billingstad
  Norge

 • Telefon: 66 76 49 50

 • Org.nr: 968640860