Klassisk Seilas

Seilas feiret 100 års jubileet ifjor med regatta for klassikerne. Det var så vellykket at bladet følger opp suksessen i 2007

Publisert

Klassisk Seilas inngår som en del av Oslo Race Week fra Aker Brygge og finner sted tirsdag 5. juni. Da starter båtene rett utenfor Herbern Marina etter Gundermetoden og seiler en kort distanseseilas i Indre Oslofjord, før de returnerer til marinaen. Etterpå er det fest på land. 

Klasseklubben for trebåtklassikerne hadde nylig styremøte og på foreningens dagsorden står å øke deltakelsen i Færderseilasen. Ettersom Klassisk Seilas går fire dager før Færdern vil dette gi en god anledning til en siste trim før den store styrkeprøven.

Da Seilas hadde sitt jubileumsarrangement ifjor deltok nærmere 30 klassiske trebåter. Det var litt av et syn for dem som fikk se båtene og når man i år har valgt å trekke seilasen innover i havna er det fordi også publikum på Aker Brygge og på Akerhuskaia skal få et innblikk i gamledagers skjønnhet. Båter helt opp til 12 metere vil ventelig delta i seilasen.

Powered by Labrador CMS