Halvveis til Palmborg

Innsamlingsaksjonen til seilermama Mariann Palmborg på Bequia har så langt innbrakt 13.000 kroner. Snart kommer Palmborg til Norge.

Publisert

Mariann Palmborg seilte fra Norge med SY ”Fredag” for 25 år siden. Etter forlis i Karibia slo hun seg ned på Bequia, der hun har holdt juleselskaper for flere tusen norske langturseilere gjennom årene.

Ambulanse

Mariann Palmborg har også engasjert seg sterkt i lokalmiljøet, og har tatt seg av både unger og dyr som ikke har fått omsorg. Nå har hun startet dyrehospital, men ambulansen har sviktet. Mariann sin gamle Landrover fra 1954 har stanset for godt, og Carsten Mørch von der Fehr ønsker å samle inn penger til en ny bil for Mariann Palmborg. Han synes seilere som har nytt godt av gjestfriheten til Mariann nå kan gi litt tilbake.

–    Målet er 25.000 kroner så vi er litt over halvveis. Mariann melder at bilen hun vil se etter, skal være en hun kan bruke som dyreambulanse også. Vi håper seilerne vil grave litt i lommeboka så vi kommer i mål med innsamlingen. Mariann har gledet flere tusen seilere gjennom mange år, dette er vår sjanse til å gi litt igjen, sier innsamlingsaksjonens leder, Carsten Mørch von der Fehr.

–    Mariann kommer til Oslo 4.juli, og vi planlegger en overrekkelse av pengene rett etter denne datoen, forteller Mørch von der Fehr.

Bidra?

Vil du bidra til at Mariann kan fortsette sin virksomhet for dyr og seilere på Bequia? Da kan  du overføre valgfritt beløp til 1720.51.87081, som er opprettet av Carsten Mørch von der Fehr, IT-senteret AS, Svoldergata 9, 0271 Oslo. Seilas får oversikt over kontoen når pengene er samlet inn, og vil kontrollere at disse virkelig kommer frem til mottageren på Bequia.