SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER: NESODDEN SEILFORENING

SAVNER: Nesodden Seilforening ønsker seg et miljø av eldre jolleseilere som kan være forbilder for Optimist-gruppen.

Eldre jolleseilere er ønsket på Steilene

En stabil gruppe av eldre jolleseilere som seiler sammen med foreningens Optimist-seilere; det står øverst på ønskelisten til Nesodden Seilforening.

Publisert Sist oppdatert
LEDER: Øyvind Degnes ønsker seg mest av alt et godt samspill mellom yngre og eldre seilere på Steilene.

Og i den forbindelse legger han til ett punkt til på ønskelisten; at det skal delta fire, fem flere båter i onsdagsregattaene i 2017 i forhold til hva det gjorde i 2016. Han håper også på at de unge «voksne» jolleseilerne vil være med på disse storbåt-regattaene, og at de samme «unge voksne» vil gå inn og hjelpe til som trenere for de yngste.

– Det vil bidra til å gjøre dem til enda helere seilere, og det vil styrke miljøet vårt, sier Øyvind Degnes.

Den store sesongavslutningen

North Sails Nesodden Høstcup blir foreningens store arrangement i 2017. Regattaen, som går i slutten av september, markerer gjerne avslutningen for mange klasser og rankinglister, blant annet Oslo Big Boat Cup som også er kretsmesterskap for NOR Rating-båter, og SEILmagasinet Shorthanded-ranking. I år vil regattaen også være NM for X-35.

–  North Sails Nesodden Høst Cup i 2016 var en fantastisk happening med magiske overtoner, og vi håper det samme skjer i 2017, avslutter Øyvind Degnes i Nesodden Seilforening.

SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER

SEILmagasinet har spurt alle seilforeningene som har kollektivt abonnement på SEILmagasinet, hva de ønsker seg for året 2017, men også hva som er mål og utfordringer for dem i det nye året.

De neste du kan lese om er:

Tirsdag 17. januar: Molde Seilforening

Les også nyttårsønskene til:

Tønsberg Seilforening

Oslo Seilforening

Askøy Seilforening

Bodø Seilforening

STEILENE: Øya Steilene er tilholdsstedet til Nesodden Seilforening.