WASZP Games 2024

WASZP i Sandefjord

WASZP Games 2024  fulltegnet på under 48 timer

150 foilende joller til start august 2024 i Sandefjord. Det blir litt av et skue!

Publisert Sist oppdatert

For halvannet døgn siden ble påmeldingen til WASZP Games 2024 (VM WASZP) i Sandefjord åpnet, og i dag var det allerede fulltegnet. Dette er ny rekord i klassen. Aldri før har det vært samle så mange av denne jolleklassen i kappseilas, og seilforeningen er svært godt fornøyd med oppslutningen. 7 seilere fra Sandefjord Seilforening er påmeldt, 22 fra Norge. Årets Europamester Markus Berthet kom nylig hjem fra VM i Melbourne der han tok en sterk 5. plass. Han er blant favorittene når VM neste år skal seiles på hjemmebane.

Øvre grense på 150 kan utvides

Med en øvre grense på 150 deltakere, var seilforeningen spent på om vi kom til å nå målet. God markedsføring og godt hjulpet av årets Europacup i Sandefjord og jungeltelegrafen, var det tilnærmet kaos i påmeldingssystemet. Arrangøren ser nå på muligheter for å kunne ta imot enda flere joller.

Fra de store seilnasjonene

Det er de store seilnasjonene som er representert på listen. Seilere fra USA (3), Australia (8), New Zealand (4), Frankrike (12), Storbritannia (23), Italia (13), Spania (12), Canada (8), Tyskland (16), Nederland (3), Danmark (6), Sverige (11), Polen (1), Kroatia (1), Slovenia (1), Tsjekkia (1), Sveits (6) og Norge (22) kommer til Sandefjord.