Melges samling på Hankø
Melges samling på Hankø

Melges samling på Hankø

Med Peder Nergaard som primus motor og Harald Blom Bakke og Petrus Eide som trenere samles Melges seilerne på Hankø 4-6 mai

Publisert

Peder Nergaard vil i samarbeid med Melges Norway og Hankø Yacht Club arrangere Melges Clinic på Hankø. Med utgangspunkt i gode fasiliteter og store muligheter for bra med vind, satses det på mange gode treningsøkter helgen 4-6 mai. To lag er allerede påmeldt og ytterligere fire har indikert deltakelse.

Trenerne  Blom Bakke og Eide er begge fra Team Baghdad som i fjor vant 'Melges Norway Ranking', Hankø Race Week og Sølv i NM.

Programmet:

Fredag 4.mai

Det vil bli arrangert 'lett' trening på fredag for de som kommer tidlig ned til Hankø. Da bør lagene bruke Slippen hos Fredrikstad Seilforrening.

Det serveres enkel middag og mye seilprat på HYC etter seiling.

Lørdag 5 mai

Lang dag på vannet. Briefing på HYC klokken 09:00 og lagene er først tilbake kl 16:00. Dagens trening vil være tette korte løp med fokus på det tekniske og båt mot båt situasjoner. Det er ønskelig og simulere lang regatta-dag på sjøen. Debrief på HYC der alle spørsmål er velkomne. Senere middag og mye sosialt.

Søndag 6 mai

Fokus på starttrening og korte baner. Avgang fra HYC kl. 09:30 og løft ut av vannet fra kl. 14:00.

Priser;

Treningsavgift: 400-500 per lag avhengig av antall påmeldte

HYC overnatting: 450 pr pers pr natt inkl frokost og mulighet til å smøre egen matpakke.

Middagene blir enkle, i rikelig mengde, og til priser man er vant med fra Hankø Race Week.

Påmeldingsfrist onsdag 25 april. Send e-post til [email protected]

Powered by Labrador CMS