Norgescupregattaer i jolleklassene på plass

Tidligere i uken satt representanter for jolleklassene sammen for å meisle ut neste sommers Norges Cup regattaer. Resultatet ble syv arrangementer.

Publisert

Klasseklubbene for 29er, Optimistjoller, Europajolle, brettseilerne, Zoom8 og Laser har nå foredelt Norges Cup regattaene for 2010. Alle foreningen som hadde søkt om å få arrangere NC regattaer fikk tildelt sine regattaer, men ikke alle klassene får seile NC samtidig.

Brevik Seilforening er først ute med NC for Laser og brett 17. og 18. apri. Seilerne får sin base på Hydrostranden vest for Langesund,med baner på Rognsfjorden og på Såsteinflaket.

Lillesand Seilforening som i 2010 fyller 125 år arrangerer 24. og 25. april NC for Europajolle- og Optimist-klassene.

8. og 9. mai samles er det Asker Seilforenings tur. Hit kommer alle klassene bortsett fra E-jollene. 

29. og 30. mai kommer alle klasser untatt brett til Horten som samarbeider med Svelvik om sommerens største NC regatta, før Nesodden Seilforening avslutter vårsesongen 5. og 6. juni. Til foreningen som i 2010 feier 50 års jubileum kommer E-jolle, 29er og Zoom8.

11. og 12. september arrangeres to NC regattaer parallelt.  Florø som har byjubileum og feirer sine 150 år skal sammen med Åleunds Seilforening arrangere NC for alle klasser bortsett fra Laser som har sin avslutning i Moss og som har Europacup som en del av dette arrangementet.

Også Moss Seilforening feirer jubilreum neste år. Foreningen fyller 50 år i 2010.

Powered by Labrador CMS