Norske seilere i medaljekampen

VM i Zoom 8 fortsetter ved Fjærholmen under flotte forhold under skyfri himmel og mild sønnavind. De norske seilerne gjorde det litt dårligere idag, men er stadig med i medaljekampen

Publisert

Arrangøren fikk avviklet tre seilaser i rask rekkefølge, og  i dag valgte arrangøren en noe større separasjon mellom startene for å unngå kontakt mellom gutte og jentefeltet på siste lens og slør.

Status etter dagen er en spiker i gutteklassen ved Mathias K. Haugstad, Asker (NOR 186), og i jenteklassen ble Anja E. Onstad , Florø (NOR 82) nr. 2 i tredje seilas. Etter 6 seilaser leder DEN 103 Brian Nørgaard gutteklassen. Han har til nå vært i enklasse for seg med 2-2-3-6-3 som tellende resultater. Det gir ham 17 poengs forsprang til nr to, og 32. poeng til Haugstad på 4. plass. Martin Mejlænder-Larsen ligger på 6. plass. Totalt syv norske gutter er å finne blant de 17 første.

Blant jentene er NOR 201 Ingrid K. Nordaas, Hjellestad på 4. plass og NOR 207 Tiril Bue, Asker på 7. plass. Det er åtte norske jenter blant de 20 beste.

For fredag spås også sønnavind, muligens noe svakere enn hva som ble tilbudt seilerne i dag.

Følg med på

http://www.tonsbergseilforening.no/

Powered by Labrador CMS