Ny daglig leder av Dronningen

Kaja Wiel (28) er ansatt som daglig leder av Dronningen Selskapslokaler.

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært vanskelig å finne noen som kunne fylle den stillingen som Torun Busch har gjort så utmerket i snart 30 år, sier KNS’ generalsekretær Jan-Erik Næss.

– Med Kaja på laget har vi fått en meget kompetent medarbeider som samtidig har store ambisjoner for Klubbens virksomhet.  Kaja er utdannet kokk fra Le Cordon Bleu i Paris og har en Bachelor of Business Administration fra BI. Praksis har hun fra både IBM og Soria Moria Hotell og Konferansesenter.  Kaja begynner 1. februar 2009.

– Jeg ønsker at Dronningen skal være et naturlig samlingspunkt for alle båtglade mennesker, sier Kaja Wiel.

– Her kan man møte andre med samme interesse, diskutere båt, vær og vind og spise god mat.

Som ivrig turseiler vet jeg dessuten hva god mat om bord betyr; derfor har jeg også lyst til å tilby seilere å kunne bestille mat til å ta med seg ut på fjorden.

Eller kanskje passer det best å ta en middag på Dronningen etter en hektisk arbeidsdag før seilingen starter? Terrassen på Dronningen kan være et naturlig sted å avslutte dagens seilas med noe godt i glasset og eventuelt en liten matbit.

Dessuten håper jeg at stadig flere, både seilere og ikke-seilere, vil oppdage Dronningen som et sted hvor de både kan spise og drikke,  se på livet på sjøen og nyte sommerkvelden

– Jeg gleder meg til å arrangere bryllup, fødselsdager og markering av andre merkedager. Stedet med den unike beliggenheten skaper en maritim og god stemning rundt ethvert arrangement. Jeg ønsker å være fleksibel for gjestene og deres behov, og håper på mange henvendelser fra gjester enten de er medlemmer eller ikke.”