FYLLE STADION: De som bidrar til å fylle Aker Stadion når Molde Fotballklubb spiller hjemmekamper, mottar ikke ubetydelige midler i støtte.
FYLLE STADION: De som bidrar til å fylle Aker Stadion når Molde Fotballklubb spiller hjemmekamper, mottar ikke ubetydelige midler i støtte.

Prosjekt Tilhørighet gir mye penger i klubbkassen

Molde Seilforening får betydelig støtte om man kjøper sesongkort i Molde Fotballklubb. En pott på 25 mill. kroner skal fordeles!

Publisert Sist oppdatert

Molde Fotballklubb-tilhenger Kjell Inge Røkke og kona Anne Grete Eidsvig gir med sitt selskap TRG inntil 25 millioner kroner i støtte til fordeling blant lag og organisasjoner som selger sesongkort til Molde Fotballklubbs kamper.

Ved å oppgi at man ønsker å støtte Molde Seilforening når man kjøper sesongkort, får klubben tilført inntil hele verdien av sesongkortet som støtte.

I 2015 fikk Molde Seilforening inn over 141 000 kroner fra Prosjekt Tilhørighet. Dette gir foreningen muligheten til å satse på aktiviteter til glede for klubbens medlemmer, og til å skape seilglede for mange barn og unge. I 2015 ble midlene blant annet benyttet til innkjøp av syv Laser-joller for aldersgruppen 14–18 år.

Det er et stort behov for midler både til utstyr, trenere og aktiviteter. Molde Seilforening håper derfor på støtte også i 2016. Vi har nå et stort behov for mer innendørs lagringsplass for våre joller, for å sikre de verdiene vi har opparbeidet oss. I tillegg er det et mål å få flyttet garderoben for jolleseilerne ut av selve Fjærestua. Midler fra Prosjekt Tilhørighet vil derfor i 2016 blant annet gå til bygging av naust.

For mer informasjon om Prosjekt Tilhørighet, se våre hjemmesider eller www.herkommermolde.no.