Ran Seilforening

Ran-seilerne er godt i gang med sesongen

Jolleseilerne i Ran Seilforening var tidlig ute med treningen i det nye året.

Publisert Sist oppdatert

Allerede første nyttårsdag valgte tre Laser- og fem Optimistjolle-seilere i Ran Seilforening å tilbringe noen timer med trening i flotte vindforhold i Angleviken. Siden er det blitt faste foreldredrevne treninger på sjøen hver søndag kl 12, noe vi vil fortsette med utover vinteren og våren. Her er alle jolleseilerne i bergensområdet hjertelig velkomne til å delta.

Brasiliansk trener

Vi har fått tilbake en ressurssterk trener for Laserne, Joao Augusto Hackerott fra Brasil.

Joao har tidligere fungert som trener for laserseilerne i Ran Seilforening mens han har hatt ulike studieopphold innen meteorologi her i Bergen. Han har tidligere vært med på det brasilianske laserlandslaget i flere år og satser nå mot OL i Tokyo 2020 i Nacra 17, sammen med sin søster Maria. I tillegg har han ambisjoner om å få delta i en av de store verden-rundt-regattaene som navigatør.

Joao var trener for Laser Radial og Laser Standard på årets første kretssamling i Askøy Seilforening den første helgen i februar. Her hadde Alexander Dahl Høgheim ansvaret for Laser 4.7, mens Bård Birkeland og Steffen Bertelsen tok hånd om henholdsvis Optimist A og B. I tillegg til mye seiling var det også mye sosialt, inkludert overnatting i Askøy Seilsportssenter.

Kretssamling i mars

Første helg i mars arrangerer vi kretssamling for joller og brett i Ran Seilforening. I den anledning vil vi ha behov for hjelp fra foreldregruppen for å kunne gjennomføre et godt og trygt arrangement.

I fjor deltok 40 seilere på tilsvarende samling i mars og vi håper på like mange deltakere i år.

Vi ønsker alle jolleseilerne i Hordaland velkommen til samling på Hjeltefjorden!