Redningsvestene utløst av sprut
Redningsvestene utløst av sprut

Redningsvestene utløst av sprut

Riachard Branson transatlantiske rekordforsøk fikk en frisk start med stormbyger og 30 knops fart. Da redningvestene løste seg ut i sjøsprøyten ble det ubehagelig for mannskapet. Se video her.

Publisert

- Vinden har ikke løyet og vi har bestemt at i steden for å seile rundt stormene, noe som ville ha kostet noen timer, vil vi seile direkte gjennom stromsenteret. Båten gjør utrolig fart, rundt 30 knop, og mannskapet klarer seg bra til tross for all julingen vi får, sier Richard Branson som er mer kjent for sine bragder i lulften enn på havet. Han har nå chartret den 100 fot store maxi, «Speedboat» som nå er behørlig merket med Bransons «Virgin Money» under rekordforsøket.

Philip Wehrheim, storseiltrimmer ombord forteller om følelsen av å være på innsiden av en vaskemaskin. Ikke bare spruter det, men det kommer til tider grønt vann over dekket og inn i cockpit, noe som har ført til at syv av redningsvestene blåste seg opp automatisk. Foreløpig holder vannet en akseptabel temperatur, men kaldere vann venter.

Powered by Labrador CMS