MØNSTRER PÅ: Andrea Pharo Ronde er ny medarbeider i SEILmagasinet, som har fått opp farten digitalt
MØNSTRER PÅ: Andrea Pharo Ronde er ny medarbeider i SEILmagasinet, som har fått opp farten digitalt

Setter fart i SEILmagasinet

SEILmagasinet har fått opp farten det siste året, og nå setter vi alle kluter til med en av Norges raskeste damer på laget.

SEILmagasinet er i vekst. I fjor fikk vi mer enn 1000 nye abonnenter, de fleste digitalt. En ny generasjon er på vei inn i båtlivet, og nå mønstrer Andrea Pharo Ronde (27) på hos oss.

Med Andrea på laget vil SEILmagasinet styrkes på sosiale medier, video og innholdsproduksjon. Ronde har ar erfaring fra reklamebyrå og som digital markedsfører i hjelpemiddelbransjen. Hun har også jobbet som journalist samt som skuespiller og modell.

Hun har en kreativ IT-utdannelse og er over gjennomsnittet interessert i alt av digitale løsninger som kan forenkle og effektivisere alles hverdag. Hun er dessuten en skikkelig språknerd og svært opptatt av å formidle glitrende norsk språk, både skriftlig og muntlig.

På fritiden er Andrea en aktiv ung kvinne som dyrker klassisk sang når hun ikke er i slalombakken eller kjører speedski. Hun har deltatt i VM på vannski og er glad i vannsport og alt som gir adrenalin.

Nye høyder

– Med Andrea på laget vil vi å nå ut til yngre målgrupper i flere kanaler. Det skjer mye spennende i SEILmagasinet for tiden. Vi har lansert Web-TV-sendinger, er godt i gang med podcast, og vil gjerne engasjere enda flere unge lesere, lyttere og seere, sier ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie i SEILmagasinet.

– Jeg gleder meg til å gå inn i en helt ny bransje og lage innhold om maritime temaer som engasjerer mottakerne. Selv er jeg oppvokst ved sjøen og veldig glad i hytte- og sjølivet. Jeg gleder meg til å være med på reisen der vi sammen løfter SEILmagasinet til nye høyder gjennom digitale kanaler, sier Andrea Pharo Ronde.

SEILmagasinet er Skandinavias eneste rendyrkede seilblad, som finnes i løssalg og abonnement, og dessuten har et samarbeid om foreningsabonnement med 20 seilforeninger. Les mer om SEILmagasinet her