Havblikk

Trykk i deg maten

Publisert Sist oppdatert

En trykkoker er en fantastisk sak som for mange har gått i den største boken av dem alle: Glemmeboken. I båt bør den være standardutrustning på linje med ankerdram.

For dette er nemlig en magisk gryte. Den sparer gass siden den tilbereder maten langt raskere enn vanlige kjeler. Lokket og pakningen gjør at den er pottetett slik at du ikke risikerer tomatsaus ut over hele salongen i en broach og så er det jo så enkelt å lage én-gryte-mat.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER