ASKER SEILFORENING

NORSKEKYSTEN: 6 desember kommer Jon Amtrup til Asker Seilforening for å fortelle om norskekysten og alle opplevelsene ikke minst Vestlandet og Nord-Norge har å by på.
NORSKEKYSTEN: 6 desember kommer Jon Amtrup til Asker Seilforening for å fortelle om norskekysten og alle opplevelsene ikke minst Vestlandet og Nord-Norge har å by på.

Vinterprogram for å bevare seilinteressen

Asker Seilforenings storbåtgruppe har publisert vinterprgrammet sitt. Det vil nok bidra til å bevare seilinteressen gjennom vinteren.

Publisert Sist oppdatert

Rundt om i landets seilforeninger arbeides det nå med å lage vinterprogram som skal bidra til å bevare seilinteressen igjennom vinteren, og kanskje også gi inspirasjon og faglig påfyll til den kommende sesongen.

Storbåtgruppen i Asker Seilforening lanserte nylig sitt program, som også er åpent for alle andre seilinteresserte enn foreningens egne medlemmer.

For tur- og regattaseilere

– Programmet er mer omfattende og etter vår oppfatning bedre enn noensinne. Det blir en kveld i måneden, og vi har hentet gode krefter både «innenfra» og «utenfra». Det blir et program som både passer ferieseilere, langturseilere og regattaseilere, forteller Audun Gjøstein i Asker Seilforening.

Det hele starter 6. desember. Da kommer Norges Seilforbunds turseilingsansvarlige, forfatter og journalist, Jon Amtrup, for å forteller om og vise bilder fra norskekysten.

Inspirerende kvelder

24. januar kommer Are Wiig for å fortelle om sin deltagelse i soloseilasen i Golden Globe. Samme kveld kommer også foreningens egne seilere, Jan og Petter Muren og Elling Rishoff, for å fortelle om sitt Club Swan 50-prosjekt som starter til våren – og hvordan det hele startet med Minitonn-seiling på 1980-tallet.

14. februar er OL-seileren Eivind Melleby gjest i foreningen. Kvelden bærer tittelen: «Inspirerende kveld med Eivind Melleby» – og det kan bety så mye.

Samme tittel bærer kvelden som vil bli farget av den svenske seilerkjendisen Peter Gustafsson – alias Mr. Blur – kjent for sin blogg-side og sin J/109 med samme navn. Han kommer til Asker Seilforenings klubbhus på Blakstadtangen 21. mars.

25. april og rett før sesongstarten gir Tonny Vedeler Jensen en brief og oppdatering av kappseilingsreglene. Tonny Vedeler Jensen kommer fra Moss og er internasjonal dommer.

Alle kveldene starter kl 18:30.