Tid og sted for America´s Cup avgjøres imorgen

Imorgen skal appellretten i New York avgjøre om Alinghi får viljen sin og de 33. seilaser om America´s skal seiles i Ras al-Khaimah (RAK) eller i Valencia som er sveitsernes annetvalg

Publisert

I mellomtiden har det vært fruktbare samtaler mellom partene for å utsette starten på de 33. seilaser om America´s Cup, opprinnelig fastsatt til 8. februar. Det snakkes også om å utvide formatet til best av syv seilaser (først til å vinne fire), istedenfor best av tre (først til å vinne to) som tidligere fastsatt.

BMW Oracle Racing som nå har hatt sine base i 16 måneder i San Diego CAL., kommer til å flytte fra basen i løpet av uken og flytter da hele sirkuset dit retten fastslår skal bli vertsby for regattaen mot Alinghi 5. Sveitserne som fortsetter å seile ut året i Ras al-Khaimah (RAK) har erklært seg villige til å seile i Valencia dersom anken imorgen ikke tas til følge.

Alinghi 5 er nå tilbake i verkstedet der den skal modifiseres til en vannlinje på maksimum 90 fot eller montere en ekstra mast som er nødvendig for å opprettholde totallengden på 110 fot.

Les mer her

 

Powered by Labrador CMS