REKRUTTERING: Rekrutteringen har alltid stått i høysetet i Tønsberg Seilforening, og det vil være tilfellet også i 2017.
REKRUTTERING: Rekrutteringen har alltid stått i høysetet i Tønsberg Seilforening, og det vil være tilfellet også i 2017.

En kikk mot sesongen 2017

Tønsberg Seilforening ser frem mot det nye året og de nye mulighetene. Foreningen er i ferd med å legge siste hånd på verket: Terminlisten og alle planene for 2017.

Publisert Sist oppdatert
2017: Tønsberg Seilforenings leder, Hilde Syrrist, ser frem mot sesongen 2017.foreningens nybegynnerkurs, sier Hilde Syrrist.
2017: Tønsberg Seilforenings leder, Hilde Syrrist, ser frem mot sesongen 2017.foreningens nybegynnerkurs, sier Hilde Syrrist.

Dette betyr at vi endelig kan se mot sol og sommer.

Det er viktig å kunne møtes fra tid til annen i vintersesongen, og det gjøres blant annet med flere medlemskvelder. Her blir ulike temaer, som for eksempel taktikk, meteorologi eller regelverk diskutert og kommentert med stort engasjement. Vi har heldigvis lokale krefter i Tønsberg Seilforening som stiller velvillig opp og bidrar med sin kunnskap. En kaffekopp, et wienerbrød og en god seilprat i løpet av vinteren gjør at tiden går litt fortere.

Vi hadde med tre seilere i ungdom-VM på New Zealand. De fikk mye god erfaring og en skikkelig opplevelse. Jacob Lepperød seilte Laser og Jacob Undrum og Jostein Aker seilte 29er.

Skihelg på Geilo

Våre jolleseilere har gjort unna den tradisjonelle skihelgen på Geilo med stor suksess. Innendørstreningen er godt i gang og seilerne begynner å bli klare for en ny sesong. Trenerkabalen er under utarbeidelse og vi får en VK2-gruppe som blir en stor gjeng i år. Fjorårets nybegynnere skal nå seile i VK1 og vi gleder oss til å ta imot mange nybegynnere til våren.

Terminlisten for årets sesong er spennende og det blir hektisk. Vi starter opp med NC i 2.4 mR. Så følger NC i Optimist, RS Feva, Laser og 29er, som tilsier at det blir mye båt og mange seilere.

Færder Big Boat for første gang

I juni skal vi for første gang arrangere Færder Big Boat. Vi skal forberede oss godt og ønske seilerne velkommen, både nasjonale og internasjonale. Det blir en tøff regatta som vi håper mange har lyst til å delta i. At Færder’n går i mål på Husøyflaket i år – på vår «hjemmebane» – er virkelig morsomt. Her vil selvfølgelig seilforeningen bidra med sitt.

400 seilere på pinseleir

I tillegg har vi våre faste arrangementer som Tjøme Rundt, Nøtterøy Rundt og ikke minst Pinseleiren. Det er veldig gøy å arrangere pinseleir med rundt 400 unge seilere år etter år. Det krever mange frivillige å få dette arrangementet i havn. En egen komité skal organisere trenere og frivillige. De skal håndtere parkering, plattinger, kiosken og administrering.

Tønsberg Seilforening ser virkelig frem mot et spennende og aktivt 2017 og håper sesongen vil bli minnerik for alle. Vi blir helt avhengige av at våre medlemmer stiller opp som frivillige til ulike oppgaver. Heldigvis skorter det ikke på dugnadsånden her i gården.

Nå blir det planlegging og møtevirksomhet fremover, mens vi hilser 2017 velkommen.

2017: Tønsberg Seilforenings leder, Hilde Syrrist, ser frem mot sesongen 2017.