Tre norske båter i medalrace i Kiel
Tre norske båter i medalrace i Kiel

Tre norske båter i medalrace i Kiel

Elin Samdal, Stargutta og brettseileren Vegard Eimind er klare for medaljefinale imorgen.Alle har gode avansementsmuligheter.

Publisert

Også vår eminente 2.4 meter seiler Bjørnar Erikstad er i topp ti posisjon, til tross for at han seilen med venstre ben i gips,  noe som nok hindrer ham mer i manøvrene enn det han like å innrømme. Veien opp til bronseplasseringen er imidlertid ikka lang for Årets Seiler 2006, - det er bare fire poeng opp dit.

1 NED Schmitter, Thierry 10

2 GER Kröger, Heiko 19

3 DEN Andersen, Jens Als 34

7 NOR Bjornar, Erikstad 38

Også for Elin Samdal er det kort vei frem. Hun klager over skvalpesjø idag og at hun derfor ikke hadde farten helt inne, men med åtte poeng frem til sølv er alt mulig imorgen.

1 NZL Aleh, Jo  9

2 LIT Volungeviciute, Gintare 19

3 AUS Krystal, Weir 21

6 NOR Samdal, Elin Maria 27

Vegard Eimind er den store positive overraskelsen sett med norske øyne her i Kiel. Han har lenge vist at han er et sterkt talent på OL brettet, og nå ser det endelig ut til å lykkes for ham i en grade 1 regatta.

1 POL Wojcik, Maksymillian 6

2 FRA le Coq, Pierre15

3 POL Artur, Nowicki 20

10 NOR Eimind Vegard Johan  33

Etter den fine 4. plassen i Holland der hele verdenseliten deltok er 7. plass så langt i Kiel i et vesentlig svakere felt en liten nedtur. Men intet tre vokser som kjent inn i himmelen og lanskje er det bra for Stargutta å konsolidere seg før ISAF VM. Med en god finaleseilas er imidlertid 3. plassen innefor rekkevidde.

1 GER Pickel, Marc/Browski, Ingo 13

2 AUT Spitzauer Hans/Nehammer, Chrstian 14

3 USA Rick, Nerriman/Rick, Peters 20

7 NOR Melleby, Eivind/Pedersen, Petter Mørland 27

I Laserklassen er det dessverre et stykke frem til toppen. Stian Tuv har ikke helt fått det til å stemme etter den fine sesongen i Australia, men vår antatt beste Kristian Ruth prioriterer trening før ISAF VM i Cascais om en drøy uke

1 AUS Blackburn, Michael  7

2 POL Marcin, Rudawski  19

3 EST Deniss, Karpak 22

61 NOR  Tuv, Stian 104

Powered by Labrador CMS