Vant annonser i Seilas

Rutgerson Marin vant annonsepakke verdt 20.000 kroner i Seilas.

Publisert Sist oppdatert

Store bildet: Vice President Charlotte Rutgerson i Rutgerson Marin er den glade vinner av annonsepakke i Seilas. Foto Rutgerson Marin

56 annonsører deltok i spørreundersøkelsen i regi av Seilas og søstermagasinene Båtliv og SEILmagasinet nylig.

Svenske Rutgerson Marin var den heldige vinner av annonsepremien til en verdi av 20.000 kroner, som ble trukket blant deltagerne. Annonsepakken kan benyttes i bladet eller på nettsidene som tillegg til årets annonseinvesteringer.

Rutgerson Marin lager båtutstyr. Bedriften med 25 medarbeidere holder til i den gamle og sjarmerende festningsbyen Marstrand litt nord for Gøteborg, som er det store seilsportsenteret på den svenske vestkysten.  På kundelisten står båtprodusenter, seilmakere, forhandlere og båteiere.

Selskapet ble etablert av ingeniøren og regattaseileren Göran Rutgerson i 1976, som med oppfinnelsen Super Ringen var med å endre måten man lager seil på over hele verden, ifølge Charlotte Rutgerson, som er Vice President i Rutgerson Marine.

– Vi annonserer i Seilas fordi det norske markedet er viktig for oss. Seilas henvender seg direkte til vår målgruppe, leserne er vårt kundesegment, og det er et omfattende magasin med mange emner og mye informasjon, sier Rutgerson.

Volvo

I dag er hovedproduktene dekksutstyr, seilbeslag, ventiler og dekksluker, og sortimentet består av over 1000 produkter for båter fra 20 til 70 fot. Materialene omfatter aluminium, syrefast stål, titan, komposittmaterialer og karbonfiber, og all produksjon foregår i anlegget i Marstrand. Dermed kan Rutgerson også lage spesialløsninger, og blant kundene finnes også Volvo lastebiler og den store franske båtprodusenten Beneteau.

Produktutvikling og innovasjon er viktig for Rutgerson, som de senere årene har lansert nye produkter som Viking Series avlastere, og dekkslukene Master Flush Hatches og Bantam 1600. Den svenske bedriften leverer luker og ventiler og portlights til kjente norske båtbyggere som Windy, Viknes, Viksund og Saga Boats. Utstyret er å få kjøpt i butikk-kjeden Maritim, Watski og Lorentzen & Lorentzen.

Vokser

– Vi ser lyst på fremtiden, og 2015 blir et spennende år for oss med mange store prosjekter. Omsetningen vokser og vi ansetter igjen flere folk, forteller Charlotte Rutgerson til Seilas.

–    Vi konkurrerer med mange markedsføringskanaler i dag, men ingen leverer så mange seilinteresserte lesere som Seilas. Leserne ønsker å oppdatere seg om seiling gjennom artikler og annonser, og bruker mye tid på våre magasiner og nettsider. Vi tilbyr fortsatt annonsørene en unik tilgang til seilerne, sier salgssjef Håkon Nissen-Lie i Seilas.

Fakta om Seilas

*Seilas er Skandinavias eldste og ledende magasin og nettside for seilere.

*Hver utgave av Seilas leses av ca 50.000 seilinteresserte lesere, ifølge Gallup.

*Seilas.no har besøk av ca 45.000 seilere hver måned, ifølge Google Analytics.

*93 prosent av Seilas-leserne er interesserte i anonnser for båter og utstyr, ifølge Gallup.

*To av tre lesere er ledere, de fleste innen IT-telekom, industri, media og kommunikasjon og bank og finans.

Vil du vite mer om annonsemulighetene i magasin og nett i Seilas? Ta kontakt med salgssjef Håkon Nissen-Lie i seilas på [email protected]

Mer informasjon om seilas finner du på annonseinformasjon på seilas.no her.