Boatflex på Dagsrevyen

Vår nye utleietjeneste for båter ble omtalt på NRK Dagsrevyen.

Publisert Sist oppdatert

Får du ikke brukt båten din nok i sommer? Kunne du tenkt deg å ha utleieinntekter fra båten når den ellers ikke blir brukt?

Tusenvis av båter ligger utbrukte ved brygga nå i juli. Samtidig drømmer mange om å komme på sjøen. Dette ønsker vi i Seilas å gjøre noe med. Dagsrevyen 21 laget et innslag om vår nye tjeneste for utleie av båter i samarbeid med danske Boatflex. Innslaget kommer ca 7 minutter ute i programmet.

Se innslag på Dagsrevyen 21 her

Det koster ingenting å legge ut båten for leie på boatflex.no. Du kan selv avgjøre hvem du vil leie ut båten til.

Om du leier ut båten, har Boatflex inngått en forsikringsordning med Lloyd’s som gjør at du er sikret dekning av skader opp til til 7,5 millioner kroner og personskader til 25 millioner kroner.

Gratis App nå

Hvorfor ikke prøve å leie ut båten i perioder du ikke selv bruker den? Alle som leier ut seilbåten sin i juli 2015 får gratis abonnement tilgang til Seilas' nye app i App Store og Goggle Play i tre måneder. Her finner du hundrevis av artikler med turtips, havnebeskrivelser, Gjør-Det-Selv-saker, tester av båter og annet godt stoff for alle båtfolk.

Les også: Enklere å leie båt

Se hvordan utleie av båt på nett fungerer på Boatflex.no.

Fakta om Norsk Maritimt Forlag

Vi gjør oppmerksom på at Norsk Maritimt Forlag (NMF) er samarbeidspartner med Boatflex i det norske markedet. NMF er Norges eneste nisjeforlag som har spesialisert seg på å inspirere folk til å velge båtliv og seiling. Forlaget utgir magasinene Båtliv, Båtliv og SEILmagasinet. Visjonen er å være Båtfolkets Beste Venn.

Fakta om Boatflex

Boatflex er en tjeneste for leie av båter på nett. Tjenesten er startet av danske seilere og etablert i samarbeid med Skandinavias ledende seilforeninger. Det koster ingenting å leie ut båten på Boaflex, men utleier tar provisjon av leiebeløpet. Deler av dette går til å støtte seilsporten.