Bredde, topp eller begge deler spør Bærum Seilforening
Bredde, topp eller begge deler spør Bærum Seilforening

Bredde, topp eller begge deler spør Bærum Seilforening

Bærum Seilforening inviterer til åpent interessemøte 17. november.

Publisert

Her oppropet til medlemmer og venner av Bærum Seilforening:

Bærum Seilforening – klubben for bredden eller toppen? Eller er det plass til oss alle?

For snart et år siden slo Bærum og Vestfjorden Seilforeninger seg sammen og ble landets tredje største med 1000 medlemmer og mer enn 300 aktive seilere både i jolleklasser og større båter. Mye har skjedd gjennom dette første året; flere har seilt sin første NorgesCup(også på hjemmebane), mange har oppnådd gode regattaresultater i inn og utland, nesten 100 nye seilere har lært å mestre Optimisjollen, Feve og Snipe for første gang og ikke minst har mange har hatt sin første ferie i en seilbåt.

Bærum Seilforening er klubben med hjerte for alle. Vi vil veldig gjerne legge forholdene til rette for dere som har lyst å være på sjøen i en seiljolle eller båt men det er ikke like enkelt når oppgavene står i kø. Vi er nå midt inne i en strategiprosess ifht hva Bærum Seilforening skal være for medlemmene de neste 10 årene. Da trenger vi din deltagelse.

Skal vi være en klubb for bredden, en klubb for toppen, en klubb for alle osv… Bli med å legg kursen sammen med oss. Det er åpent ide-møte 17. november kl 1730 på Sarbuvollen. Vi trenger innspill fra dere alle som ønsker å være en del av klubben enten det er OL som er målet, mestring av familiens turbåt eller Optimistjolle eller rett og slett gleden over å støtte den lokale seilforeningen .

 

Her er noen av drømmene som har kommet frem til nå;

- En klubb med yrende liv på bryggen med glade unge seilere

- En klubb som har plass til alle

- En klubb som har lagt forholdene til rette for gode resultater fra VM, EM, OL

- En klubb med attraktivt tilbud for alle aldre

- En klubb for alle seilere gjennom hele livet

- En klubb som har fokus på aktivitet og ikke kun anlegg

- En klubb med et samlende Seilsportsenter

- En klubb med toppidrettskultur

- En klubb som får med seg 300 optimist seilere, hvor seilerne blir med år etter år

- En klubb hvor man kan være nybegynner uavhengig av alder

- En klubb med mangfold i rekrutteringen

Håper både unge og eldre stiller opp. Det er nå kursen legges for de neste 10 årene og da trenger vi så mange innspill som overhode mulig. Meld fra om du kommer til [email protected] Om du ikke har anledning til å være med setter vi meget stor pris på å få høre din drøm for Bærum Seilforening i en mail – send de gjerne til [email protected] eller en av dine seilvenner som har anledning til å stille på møtet. Du kan også legge ut dine ”drømmer for Bærum Seilforening” på facebook gruppen til BS.