Du vil finne alle typer båter på Boatflex. Om du vil leie ut din båt velger du selv prisen du vil ta.
Boatflex.com fungerer etter samme prinsipp som mange populære utleietjenester for ferieboliger.

Enklere å leie båt

Boatflex heter et nytt nettsted som skal gjøre det enklere,  tryggere og rimeligere å leie båt i utlandet.

Publisert Sist oppdatert

Stadig flere velger å leie båt for ferieseilas. Men å leie båt ute kan ofte være et sjansespill både når det gjelder båtens kvalitet og leieprisen. Dette vil nå de største seilforeningene i Skandinavia gjøre noe med. De har nylig inngått et samarbeide med Boatflex, et dansk nettsted som startet prosjektet. Norsk partner er KNS, Kongelig Norsk Seilforening, mens det i Sverige er KSSS, Kungliga Svenska Segelsällskapet og i Danmark Kongelig Dansk Yachtclub som er partnere.

Også utleie av egen båt

Boatflex skal være et aktuelt forum enten du skal på flere ukers seilferie eller bare vil en kort dagstur på sjøen et sted. Du kan også tilby din egen båt til utleie, for eksempel i den tiden du har planlagt å ikke bruke båten.

I tillegg til samarbeidet med de ledende seilforeningene har Boatflex også gjort avtaler med forsikringsselskaper for å lykkes med en trygg leieordning. Alle som leier båt gjennom Boatflex blir bedt om å gi en tilbakemelding om hvordan de syntes utleien fungerte.

Prøv selv

Ettersom det hele er så nytt, er det ikke så mange båtene å velge blant ennå, men dette vil utvilsomt endre seg raskt etter at båtpressen nå vil informere om virksomheten. Det koster ikke noe å legge ut båten for utleie, så hvorfor ikke prøve?

Du finner mer informasjon på www.boatflex.com