Fotokonkurranse: Seilglede

Publisert Sist oppdatert

Del dine bilder av seilglede på Seilas’ facebookside.

Seilas arrangerer i sommer en fotokonkurranse. Temaet er idyll i båtlivet, noe som kan være så mangt. Bare fantasien setter grenser med dette temeaet, og kanskje gir det litt inspirasjon til å finne på noe ekstra i sommer? Trenger du litt inspirasjon? Hva mener du er seilglede? Kanskje har du allerede tatt et bilde. Eller du kan ta et bilde. Send gjerne flere bidrag, og du er med i konkurransen om flere flotte premier.

Dine bilder deler du på Seilas’ sin Facebookside.

Hovedpremien Nikon AW130 til 3000 kroner er kåret til beste kjøp i Lyd og Bilde i år. Kameraet har flere funksjoner som appellerer til båtfolket. Det er vanntett ned til 30 meter, er støtsikker og har innebygd GPS slik at du i ettertid kan se hvor bildene er tatt.

To andre vinner et årsabonnement på et av våre blader, man kan velge mellom Båtliv, Seilas eller Seilmagasinet. Alle bidrag som blir brukt i bladet får også prøve vårt digitale tilbud for Båtliv, Seilas eller Seilmagasinet (valgfritt) i tre måneder, med tilgang til hele arkivet tilbake til 2006 på nettbrett og smarttelefon. Les mer om appen.

Dine bilder deler du på Seilas’ sin Facebookside.