Kieler Woche 2024

VM 49erFX 2024: Pia Dahl Andersen og Nora Edland
VM 49erFX 2024: Pia Dahl Andersen og Nora Edland

49er jentene og Tomasgaard viser form

Fikk en fin start på Kieler Woche

Publisert

Kieler Woche startet i dag med flere norske deltakere, blant dem begge de to OL uttatte ILCA seilerne. Herman Tomasgaard og Line Flem Høst. Som ventet fikk Tomasgaard størst konkurranse fra to av dem som ansees som hans farligste rivaler i OL, franske Jean Baptiste Bernaz og Philipp Buhl fra Tyskland. Franskmannen vant alle dagens seilaser og leder foran den gode, men ikke OL uttatte briten Loranzo Chiavarini med Buhl på 3. og Tomasgaard på 4.plass. Dermed har han etablert seg i tetkampen.

Line Flem Høst starter regattaen med en BFD og fiortsatte med 8. og 13. plass. Dermed ligger hun på 14. plass sammenlagt, men dee er tidlig i regattaen og kort vei oppover på listene.

Dahl Andersen og Edland er med

OL uttatte Helene Næss og Mari Rønningen valgte å stp over Kieler Woche i år og i deres fravær overbeviser Pia Dahl Andersen og Nora Edland. Med to 2. plasser som tellende ligger KNS jentene på 2. plas sammenlagt, mens danske Silje Cerup-Simonsen, datter av vår OL mester i E-jolle fra 1992, Linda Andersen, er nummer fire.