Søk i arkivet

Peter Burling seiler Volvo Ocean Race 2017-18 med Team Brunel
Peter Burling seiler Volvo Ocean Race 2017-18 med Team Brunel Foto:

Volvo Ocean RacePeter Burling med «Brunel» i Volvo Ocean Race

Bouwe Bekking gjorde et kupp da han fikk OL mester og America's Cup vinner på laget.

Peter Burling blir med Team Brunel i Volvo Ocean Race og er allerede igang med kvalifiseringsseiling for det nye laget sitt. 

Det var et skikkelig kupp for Brunel skipper Bouwe Bekking å sikre seg den profilerte New Zealenderen og det hever regattaen at det med Burling i Brunel og OL makkeren i 49er, Blair Tuke, som seiler på spanske MAPFRE ligger an til en skikkelig duell. Sammen tok Burling og Tuke gull i 49er klassen i Rio og de var begge sentrale da Emirates Team New Zealand vant America’s Cup tidligere i år.

Burling får sin første smak på hvordan det er å seile på havet når han seiler Brunel’s Volvo Ocean 65 i sprinten fra Plymouth til Saint-Malo, den tredje etappen av Volvo Ocean Race’s Leg Zero kvalifiseringsseilas.  

- Jeg har alltid drømt om å delta i Volvo Ocean Race, men har strevet me å finne tid til det, sier Peter Burling. - Nå er en bra timing og jeg får en flott mulighet til å lære av et veldig erfarent lag. 

Leg Zero, Around the Island Race.

Leg Zero, Around the Island Race.

Foto Ainhoa Sanchez/Volvo Ocean Race

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen