Søk i arkivet

DOBBELT: Melges-klassen har to arrangementer førstkommende helg.
DOBBELT: Melges-klassen har to arrangementer førstkommende helg.

Også Melges til helgen

Det blir en stor helg for sportsbåtseilere med to Melges arrangement, og J/70 i Bodø.

UNGDOM: Melges 24 U30 lånes ut
til yngre seilere.

UNGDOM: Melges 24 U30 lånes ut til yngre seilere.

– Jeg vil benytte anledning til å minne om at denne helgen er Melges klassen samlet 2 sted i Norge; Java Cup 2 ; Farsund Open, her er det pr i dag påmeldt 16 båter fra Bergen i Vest til Kristisand i Sør. Samt Peder Jahre og Storm Capital samler 5-6 lag til Nordisk & NM oppkjøring på Hankø med ternings camp den helgen, skriver Jan Inge Hellesmark til SEILmagasinet. 

Så dette går mot den travleste helgen i Norge noen sinne for Sportsbåt seiling med Melges 24 og Seilsporliga i aksjon. 

Over 40 båter

Videre har Melges 24 klassen har sitt største arrangement på mange år i Kristiansand om 2 uker, det er ventet over 40 Melges 24 på startlinjen, pr i dag er det 35 båter påmeldt!

Dette blir den største Melges 24 regattaen i Europa nord for Alpene i 2018, og regattaen er også en del av Javacup 2018 og er Akt 3.

Status per nå:

NOR - 27 båter (Største Norske feltet på ca 10 år)
SWE - 4 båter
DEN - 3 båter
GER - 1 båt

Melges for unge

Ungdomsbåten U30 som er stilt til disposisjon av Jens og Jørgen Wathne blir seilt av unge jolleseiler fra Stavanger Seilforening i NM / Nordisk mesterskap

– Jeg registrer at flere seilforeninger har kjøpt inn Melges 24 som trenings Platform for Seilsporliga og seiling i J70, og den økte aktiviteten i Melges 24 klassen har ført til at det er importert flere brukte båter til Norge før 2018 sesongen, skriver Jan Inge Hellesmark.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen