Søk i arkivet

Kieler WocheNorske seilere i tet

Norsk E-jolle- og 29er seilere suverene i Kiel

KNS seilerne Mathias Berthet og Alexander Franks-Penty seiler slom et skudd i Kieler Woche. Hittil har de vunnet syv av ti seilaser og leder regattaen suverent. 128 båter deltar i regattaen som også teller som Europacup for klassen.

Brodtkorb suveren i Kiel

Brodtkorb suveren i Kiel

I et E-jolle felt med 45 båter leder Lars Johan Brodtkorb suveren med bare 1. plasser og to 2. plasser som tellende.

OL klassene kommer senere

Senere i uken slipper OL klassene til og da blir det flere norske seilere i aksjon. I 49er deltar brødrene Tomas og Mads Mathisen i et felt på 87 båter. Helene Næss og Marie Rønningen er blant favorittene i 49erFX som teller 64, og Anders Pedersen stiller i Finnjolle sammen med 78 andre. I Laser deltar Sigurd Tveit og Hermann Tomasgaard i et felt på 130. Etter 2. plassen  i verdenscupavslutningen i Marseiles er han en av favorittene. Caroline Rosmo og Line Flem Høst stiller i Laser Radial sammen med 84 andre seilere, og endelig deltar Bjørnar Erikstad sammen med 23 i det som også er 2.4 meter klassens EM.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen