Søk i arkivet

Virtuelt merke i Skagerrak
Virtuelt merke i Skagerrak

Volvo Ocean RaceRunder ikke Steingrunnen igjen

Etter passering Aarhus setter Volvo båtene kurs for et virtuelt rundingsmerke i Skagerrak

Volvo båtene nærmer seg Aarhus og det må forventes en viss kompresjon i feltet. Det vil gavne «Brunel» som nå ligger ca 20 nm bak ledende «Dongfeng“ og 18 bak «MAPFRE». I øyeblikket ser det ut som at årets race står mellom de to sistnevnte, men det er er ennå for langt igjen å seile til at man kan avskrive «Brunel». 

Arrangøren legger stadig opp til at båtene skal ankomme Haag på dagtid søndag. Det ble for kort tid siden derfor foretatt en løpsjustering, slik at båtene nå istedenfor å skulle runde Steingrunnen, vest i Langesundsfjorden, der de passerte i natt, skal runde et virtuelt punkt lenger syd i Skagerrak. Deretter går kursen direkte til Haag.

Det blir spennende timer både for seilere og publikum. Volvo Ocean Race 2017/18 er ikke avgjort før første båt er i mål.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen