Søk i arkivet

Caribbean 600Friskt fra Antigua

Rev i seilene og høye bølger fra start.

76 båter fra 20 nasjoner fikk en frisk start på klassikeren som i år ble arrangert for 11. gang. Blant disse var mirakuløst nok MOD 70 «Argo» som på tre dager var i orden etter å ha kullseilt under trening.  

Sett med norske øyne var det interesse knyttet til to båter i årets Caribbean 600, Henrik Bergesens Class40 «Hydra» og Hap Fauth´s Maxi 72 «Bella Mente», som hadde Aksel Magdahl som navigatør. Den siste, som er ny av året, viste overbevisende fart, men båten sprang lekk etter kort seilas i den grove sjøen. Med mer enn ett tonn vann under dekk, fant skipperen det tryggest å søke havn med mannskapet intakt.

Konkurransen er tett og hard blant de ti Class40 båtene. Bergesens «Hydra» er med, men ligger foreløpig på 8. plass med kort vei forover i feltet.

Caribbean 600-feltet

Caribbean 600-feltet

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen