Søk i arkivet

DAGLIG LEDER: Kjell-Ove Bruås er Bergens Seilforenings daglige leder.
DAGLIG LEDER: Kjell-Ove Bruås er Bergens Seilforenings daglige leder. Foto:

BERGENS SEILFORENING:Kjell-Ove Bruås – den daglige lederen

Omorganiseringer i Bergens Seilforening i løpet av 2016 har medført at tidligere driftssjef, Kjell-Ove Bruås nå er foreningens daglige leder.

Ved å sette ut regnskapsfunksjonen og legge om administrative rutiner, fant styret i Bergens Seilforening det formålstjenlig å endre stillingsinstruksen til foreningens mangeårige driftssjef, Kjell-Ove Bruås.

Nå er han foreningens daglige leder.

– Det betyr at all rapportering nå går til daglig leder, og styret behandler de sakene som daglig leder bringer til styret, står det å lese i foreningens årsberetning.

Modellen ble innført våren 2016, og erfaringene er gode. Den har lettet styrets arbeid.

– Arbeidet er effektivt og beslutningsveiene korte. Vi har fortsatt høyt engasjement i våre utvalg. Disse rapporterer nå til daglig leder. Styret involveres i de saker hvor det er nødvendig og riktig. Dette gjør styrearbeidet annerledes med mer fokus på strategier og planer og mindre på driftsmessige spørsmål, heter det i årsberetningen, som ble fremlagt da foreningen hadde årsmøte 15. mars.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen