Forflytning til Oslo

Etter en kort distanseseilas Son-Drøbak i formiddag gikk båtene for motor til Dronningen der det fine været fortsetter og mer seiling venter.

Publisert Sist oppdatert

Hovedbilde: «Sintra» under norsk charter, vant sin klasse for gaffelriggede båter.

Alle båtene startet sammen i Son og alle gikk over samme mållinje i Drøbak. Best av alle på korrigert tid ble 8 metreren «Sira» foran de to tyske båtene «Nautilus» og 12 meteren «Anitra», et nyrestaurert møbel av en båt, opprinnelig bygget i 1928.

I løpet av ettermiddagen ankom båtene KNS klubbhavn på Dronninger der de ble anvist sine plasser. I kveld samlet deltakerne seg i telter på parkeringplassen forna klubbhuset der KNS formannen Jørgen Stang Heffermehl ønsket velkommen og seilerne fikk servert tapasretter med forfriskninger. Jazzbandet «Swing it» spilte til dans og stemningen var god hos de mange gjestene, noen av dem kledd i kostymer fra 1914.

I morgen er det planlagt tre seilaser for alle, men det er spådd svært lite vind så det er usikkert om arrangøren greier å holde programmet før seilere, ledsagere og arrangører er invitert til en mottakelse i Oslo Rådhus.

Dagens seilas

Resultater Son-Oslo

Resultater sammenlagt