Snart storbåtregatta på Hankø

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og som et verdig punktum på vårsesongen går Hankø Race Week av stabelen til helgen.

Publisert Sist oppdatert

Hankø Big Boat Serie har vært et høydepunkt for storbåtseilerne gjennom de siste årene og med X-41 VM parallelt som årets Hankø Big Boat Serie ligger alt til rette for noen flotte dager med regattaseiling på Norges beste regattabane. Ordinær påmeldingsfrist går ut i dag 16. juni så det er bare å hive seg rundt. Til verdensmesterskapet i X-41 deltar ni båter fra fem nasjoner. To av båtene er norske, med henholdsvis Eivind Astrup og Gustav Gotteberg til rors.

 

Per i dag er det 15 båter påmeldt til årets Hankø Big Boat Serie, men NORC kan melde om at det er god plass til flere båter ved bryggene til Hankø Yacht Club. Slik det ser ut nå er det duket for noen perfekte dager på Hankø med sol, sommertemperaturer og fin vind.

 

Seilasene på Hankø er kjent for de gode sosiale arrangementene på Hankø Yacht Club og Hankø Big Boat Series vil ikke være noe unntak, der seilerne vil møtes på sedvanlig vis med bryggemat og aftersail når de kommer i land.

 

For mer informasjon og påmelding