Søk i arkivet

Lars Jphan Brodtkorb vant i Torbole
Lars Jphan Brodtkorb vant i Torbole

Brodtkorb vant E-jolleregatta

Med samme poengsum som franske Sylvain Notonier gikk Lars Johan Brodtkorb foran i sammendraget på bedre plasseringer innbyrdes

Lars Johan Brodtkorb vant Europajolleregattaen på Garda foran Sylvain Notonier. De endte begge tilslutt på 7 poeng etter 9 race, men Lars Johan vant på bedre resultater innbyrdes. Begge hadde ayv førsteplasser, men Sylvain hadde en 9 og 2 plass, mens Lars Johan hadde 2 andre plasser. Henrik Bucher hadde en strålende siste dag på vannet med serien 3, 2, 2 og tok en flott tredjeplass med 16 poeng. Nora Brodtkorb ble nummer fem av jentene på Garda og fikk sin første internasjonale premie.

Det var tilsammen 120 seilere fra 10 nasjoner som konkurrerte i flotte forhold over tre dager - 40 jenter og 80 gutter. 16 norske seilere har lagt påskeferien til Garda, og de har hatt det supert. Det har vært strålende sol og vind fra 5-9 m/s. Lars Johan har seilt i T-skjorte og blitt skikkelig brun på armene. De andre seilerne har bare blitt brune i ansiktet, tørrdrakt har vært det vanligste antrekket på vannet. Norge stiller med flere erfarne seilere, og mange som er ganske ferske i båten. Det har vært morsomt og lærerrikt for alle.

Øvrige norske resultater fra sammenlagtlisten:
13. Håvard Aker, 14. Henrik Andersen, 35. Nora Brodtkorb (5. jente), 36. Martin J. Janssen, 43. Christian Berger, 52. Kristoffer Rosmo, 56. Henning Ødeby Karlsen, 71. Sondre Butler Wang, 73. Thomas Ramm, 74. Kristine Gustavsen (20. jente), 94. Samuel Dalen, 114. Erlend Rustekaas Ness, 115. Laila Vevstad og 117. Kristian Vale
Se hele resultatlisten her

I dag er det hviledag i Italia før vi starter opp med treningssamling i morgen. Over 50 seilere fra Norge, Danmark, Sverige, Belgia og Tyskland skal delta på denne samlingen. Det er 5 trenere med Søren Johnsen og Jørgen Holm i spissen som har ansvaret for samlingen.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen