Klart for Paralympics med norske favoritter

Klart for Paralympics med norske favoritter

Om ikke lenge reiser det norske sonarlaget til Paralympics, London 2012. Seilerne har forberedt seg siden 2009 og er i det ypperste favororittsjiktet.

Publisert Sist oppdatert

Det siste året har vært hektisk for det norske sonarlaget med mye reising, regattaer og trening. De har deltatt i fire store regattaer og en mindre regatta. Det har også blitt mye trening med noen av de andre sonarlagene. Med over 80 reisedager hittil i år, har laget lagt ned mye tid og krefter i dette og er i god stand for å kjempe i Paralympics.

Som en aller siste innspurt til lekene, gjennomførte laget en treningsuke i Oslo første uken i august der de seilte i Oslofjorden og trente styrke på Olympiatoppen. Det var fin vind stort sett hele uken og laget fikk noen fine timer på vannet.

Båten er allerede på plass i Weymouth. Aleksander Wang-Hansen og Marie Solberg kjørte den bort denne uken sammen med en annen båt og en del utstyr. Laget flyr til London 22. august. Frem til regattaen starter skal seilerne ta det litt med to, men også trene styrke og seile og bli kjent på baneområdet. Regattaen starter 1.september. Det er lagt opp til ti race over fem dager med en hviledag etter de første tre dagene.