Søk i arkivet

Sebastian Wang-Hansen, deltaker i Oslo Windsurfing Marathon og innstilt til OL
Sebastian Wang-Hansen, deltaker i Oslo Windsurfing Marathon og innstilt til OL

Gamle og nye mestere i Oslo Windsurfing Marathon

Trener Michael Majewski blir utfordret av elevene sine når han imorgen stiller til start i RS:X klassen under Oslo Windsurfing Marathon.

Hovedbilde; Michael Majewski, polsk eliteseiler og KNS´ brettrener stiller opp i Oslo Windsurfing Marathon.

Det ser nå ut til å bli minst syv deltakere i OL klassen RS:X i morgendagens Oslo Windsurfing Marathon som starter fra "Sukkerbiten" i Bjørvika kl 1400. Foruten Sebatstian Wang-Hansen som er innstilt til OL deltakelse av Norges Seilforbund, deltar unge og lovende Maria Aadland Mollestad som bød Jannicke Stålstrøm tøff kamp om OL billetten, men som ikke nådde opp ved denne anlediningen, i tillegg til veteranen Thomas Føyen samt trener Michael Majewski og flere av våre beste juniorer.

Også tidligere OL deltaker og verdensmester Jorunn Horgen stiller til start imorgen. Hun deltar i vetaranklassen mot Fabrice Prieur FRA, Geir Henanger og Knut Løken. Det deltar seks klasser i regattaen. Disse seiler distanseseilas med ulik lengde.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen