Web-kamera følger Færder'n

Det finnes en rekke kameraer langs kysten som er tilknyttet internett. Her er noen aktuelle for å følge Færderseilasen.

Publisert Sist oppdatert

« På Rådhuset i Oslo står det et kamera med perfekt vinkel for å se båtene sette av gårde. Bilder er også i høy oppløsning. Bildet blir oppdatert hvert 5. Minutt. Du finner kameraet her.

Indre Oslofjord

På Slemmestad står det et kamera med god kvalitet. Det er stilt rett mot oslo og vil få med seg feltet med kurs for bøya rett i synet på linsen. Kameraene oppdateres hvert 5. minutt.

Vind i Indre Oslofjord

På Steilene har Nortek plassert ut en bra værstasjon. Her er det også et kamera, men det ser ut til å være ute av drift. Vindmåleren viser er presis, og viser historiske værdata som graf. Nortek leverer utstyr til Oljeindustrien, men har også laget en meget avansert logg for Puma. Du finner værstasjonen her.

Drøbaksund

I Drøbaksund har sportsbutikken Rå Sport satt opp en værstasjon. Her kan du også klikke deg inn på et webkamera som står på Torkildstranda og ser sydvestover. Du finner værstasjonen her.

Yttre Oslofjord

På fyret på Fulehuk står det to kameraer som ser nord, og sydover. Disse kameraene vil se båter som går øst for Bolærne. Kameraene oppdateres hvert 5. minutt.

På Larkollen står det en vindmåler, og den viser værinformasjonen grafisk, sammenlignet med prognosen. På siden ligger også marinogram fra yr. Du finner siden her

Inn mot mål

Solviken Båthavn, rett syd for Horten, står det et webkamera som peker syd-øst over. Dette kamerat vil fange opp båtene når de går mot mål. Du finner det her.

Følg Færderseilasen minutt for minutt! Seilas vil ha reportasjeteam på plass under hele Færderseilasen som vil holde deg oppdatert med nyheter, bilder, film, blogg og analyser på en egen nettside som er dedikert til Færder’n.