NORsteam Vest stiller på FjordSailing Shetland Race

NORsteam Vest stiller på FjordSailing Shetland Race

NORsteamseilerne på Vestlandet har gjennom Shetland Race hovedsponsor og seilbåtimportør fått en splitter ny Dehler 41 som de skal seile i regattaen

Publisert Sist oppdatert

NORsteam Vest har sine daglige treninger og regattaer i to Melges 24. Seilerne i prosjektet har ønsket også få gjennomført en skikkelig havseilas. Dette har nå latt seg gjøre da Shetland Race hovedsponsor ønsker å stille en splitter ny Dehler 41 til disposisjon for NORsteam Vest i  FjordSailing Shetland Race.

Bjørn-Vidar Bårtvedt, daglig leder i FjordSailing Yachts, importør av Hanse, Dehler og Moody i Norge, forteller at de ønsket at et godt lag skulle seile «deres egen» regatta i deres kanskje mest spennende racer/cruiser, og at valget naturlig falt på å kontakte NORsteam Vest. Seilforbundets ungdomssatsing er meget spennende å følge og vi er meget glad for å kunne bidra til mer seiling nettopp for denne gruppen seilere!

Karl Otto Book, trener for NORsteam Vest takker på vegne av seilerne for tilliten og ser frem til en hektisk treningsperiode i juni som skal få oss til å bite godt fra oss på den tøffeste havseilasen i landet!