TV4 Sport satser på kappseiling i Sverige

TV4 sport blir mediapartner for Whyshore Yachting & Marketing og skal følge tre regattaserier på Riddarfjärden i Stockholm fra mai til september.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen innebærer at TV4 Sport skal sende 14 halvtimelange programmer på onsdagskveldene kl 20.00. De förste seks hver uke fra midten av mai til midtsommer (ukene 20-25) og etter et stopp i juli åtte programmer fra begynnelsen av august til slutten av september (uke 32-39).

Sendingene omfatter samtlige seilaser i Volkswagen X-35 Cup, Audi Dragon Cup og SeaCart 26 Multi Cup. Programmene skal inneholde reportasjer fra regattaene, presentasjoner av båttypene og fordypning med presentasjon av lagene, portretter og resymeer i tillegg til innslag fra Americas Cup.

For tre år siden sendte TV4 og TV4 Sport Volvo Ocean Race, og man har siden lett etter andre regattaarrangementer som lar seg godt presentere på TV. Bak Whyshore står den tidligere VOR seileren Klabbe Nyløf som i løpet av de siste årene har bygget opp et spennende eventselskap for seiling. Denne avtalen gjør det mulig for ham å ta selskapet videre og formidle seiling til et større publikum.