Melgesklassen holder koken til Ullman Autumn Cup 2

Mange seilere vil kjempe om ny spinnaker fra Ullman Sails, og deltakelsen er derfor stor i kommende Ullman Autumn Cup 2, og det meldes om stor aktivitet også i bruktmarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Allerede nå er det 17 båter som har meldt seg på, og det verserer rykter om to til fra Trondheim, en til fra Stenungsund samt et nytt lag på gang fra Oslo.

To båter er solgt på noen få dager. 306 går til Stord, mens selgende lag fra Fredrikstad har begynt å lete etter ny båt. 666 fra Stenungsund er solgt til et lag i området, og selgere leter etter ny båt. Så netto to nye lag i klassen.

Markedet for bytte eller kjøp av båt er godt, det finnes objekter i alle prisklasser, fra UKAUKA til eldre båter. Uansett hva du velger å investere i en båt, det er mannen/kvinnen på skia som avgjør, og båter som 152 seilte nylig helt i tet på Hankø Race Week og i NM. NOR 400 er vel om mulig den raskeste båten i Nord Europa, om man tror det er båten som avgjør dette.

- Helt enkelt - løp og kjøp - du kommer ikke til å angre, og har du en Melges du ikke bruker - vel selg eller aktiver den umiddelbart, sier ildsjel Arne David-Andersen i Melges 24 klubben.