Invitasjon til infomøte om Norsteam Vest

Etter tre vellykkede års drift for Norsteam prosjektet på Østlandet, drar nå NSF i gang “Norsteam Vest” i Hordaland.

Publisert Sist oppdatert

Norges Seilforbund har med suksess gjennomført sitt Norsteam prosjekt for unge, talentfulle, engasjerte og ivrige kjølbåtseilere i Oslofjorden de tre siste årene. Prosjektet har som mål og engasjere og videreutvikle seilere fra forskjellige miljøer. Nå ønsker NSF og utvide prosjektet slik at også Hordalendinger kan nyte godt av et slikt tilbud.

Derfor inviterer Norges Seilforbund i samarbeid med Carl Jansen og trener Karl Otto Book til åpent informasjonsmøte i Bergen Seilforenings lokaler på Hjellestad. Møtet finner sted onsdag 14. september kl 1800. Per Christian Bordal (prosjektleder Norsteam), Karl Otto Book (trener for Norsteam Vest) og Carl Jansen (støttespiller) vil holde informasjonen om prosjektet. I etterkant av møtet foretar vi en liten ”intervju” runde av de som har søkt, eller vet de vil søke seg inn i prosjektet.

Gamle jolleseilere, ivrige kjølbåtseilere, studenter – alle inviteres til å søke. I første omgang vil prosjektet bestå av ca 10 seilere - fortrinnsvis mellom 17 og 27 år. I en utvelgelsesprosess teller motivasjon og ønske om å lære mer - minst like mye som tidligere seilermeritter. Prosjektoppstart vil være høsten 2011.

Seilere som vet de vil søke seg inn i prosjektet, kan også gjøre det i forkant av møtet. Send da en kort info om deg selv, hvorfor du vil være med på Norsteam Vest prosjektet, samt en kort seil CV til Karl Otto Book: karlotto@booksailing.no med kopi til: per.christian@seiling.no

NSF håper så mange som mulig har anledning til å komme, og oppfordrer seilmiljøet i Hordaland til å informere alle tenkelige søkere via de respektive seilforeninger, mail, facebook og telefon!!