Gjengitt med tillatelse av Team Drømmen

Jentesamling i 40 foter

Team Drømmen arrangerer i samarbeid med NSF samling for seilinteresserte jenter 8.-9. oktober.

Publisert Sist oppdatert

I invitasjonen står det:

Dette vil være en samling med fokus på storbåtseiling, noe jolleseiling og sosiale aktiviteter på land.

 

Vårt mål med dette arrangementet er å samle jenter i seilmiljøet, vise mulighetene innen seiling og gjøre jenter mer kjent med storbåt seiling. Vi ønsker at flere jenter blir i seilmiljøet uansett alder, ambisjoner og båtvalg. Vi ønsker også å skape et godt sosialt miljø mellom jenter som seiler.

 

Samlingen vil foregå på Moss Seilforening hvor både seiling, bespisning og overnatting vil finne sted. Vi håper så mange som mulig melder seg på, men har et begrenset antall plasser så første mann til mølla!

 

Denne helgen kommer til å bli en unik mulighet til å prøve storbåt seiling og møte andre jenter med samme interesse. Vi i Team Drømmen vil stå for alt det praktiske og være tilstede på hele samlingen.

Team Drømmen består av 10 jenter som har dannet et jentelag innen storbåt seiling. Vi hadde en drøm. Drømmen var å danne et jentelag, og på sikt hevde oss i storbåtmiljøet. I tillegg ønsker vi og kunne dele og vise denne muligheten for andre jenter. Båten vi seiler er en IMX 40 og dette er vår første sesong på dette laget. Vi har forpliktet oss til tre år på denne båten og dette laget – det er en drøm.

 

Mer informasjon og påmelding ta kontakt med:

Benedicte Heide: benedicte317@hotmail.com Mob: 90 76 12 42

Ingvild Udenæs: ingvild81@hotmail.com Mob: 92 03 55 93

 

Seilerhilsen fra Team Drømmen og NSF