Geir Frostrud Regattaansvarlig, Norsk Havseiler- og Krysserklubb
Mer taktisk utfordrene bane

Mer taktisk utfordrene bane

Arrangørene vil justere den lengste banen i Hollenderseilasen for å gjøre det mer spennende. Påmeldingsfristen er også utsatt til mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

– Om en uke er det igjen klart for Henri-Lloyd Hollænderseilasen. Vi forventer nærmere 250 båter totalt, og så langt er 175 båter registrert påmeldt. Vi har forlenget påmeldingsfristen til ut dagen mandag neste uke for å gi etternølere mulighet til å melde seg på, skriver Geir Frostrud Regattaansvarlig, Norsk Havseiler- og Krysserklubb til Seilas.

Nytt av året er en endring av den lengste banen for å åpne for noe mer taktiske utfordringer for de raskeste båtene. Den nye banen har omtrent samme distanse som tidligere men det er lagt inn noen nye rundingspunkter. Detaljer om den nye banen blir å finne i seilingsbestemmelsene.

I Son kan deltakerne se frem til et godt seilermiljø med bredt tilbud av bevertningssteder. Flere av serveringsstedene i byen er i år med som samarbeidspartnere og vil ha spesielt gode tilbud til våre deltakere. Fredag kveld vil det bli servert gratis mat i form av grillpølser og salat. Dette vil foregå på klubbhuset til Soon Seilforening hvor det er rigget opp telt på plassen foran klubbhuset. Her vil det også være salg av forskjellige drikkevarer. Henri-Lloyd stiller som vanlig med et generøst premiebord og i tillegg vil det bli en Instagram bildekonkurranse med flotte premier. Detaljer om konkurransen, bilder, osv vil bli publisert på arrangementets Facebookside.

– Vi ønsker alle velkommen til en spennende og morsom seilas, og et godt sosialt miljø før og etter seilasen i Son, avslutter Frostrud.