Line Flem Høst holder koken når tre seilaser gjenstår

Oslojenta fortsetter den gode seilingen og har mye å gå på i forhold til konkurrentene.

Publisert Sist oppdatert

For de 350 seilerne fra 61 nasjoner ble det nok en fin dag i farvannet utenfor Limassol. Den varme vinden kom tidlig på dagen og økte på til 16 knop med inntil 20 i kastene.

I Laser Radial for jenter har seilingen jevnet seg noe ut. Line Flem Høst er ikke like suveren som i begynnelsen av regattaen. Både den finske og den nederlandske jenta slo henne i begge gårsdagens seilaser, men med 4. og 5. plasser er hun stadig den store gullfavoritten når tre seilaser gjenstår, med 14 poengs forsprang til nummer to. Det ser unektelig lovende ut for den 17 år gamle Oslojenta som til høsten begynner i tredje klasse ved Norges Toppidrettsgymnas.

Klassevenninnene Maia og Ragna Agerup har også seilt seg opp i går. Jentene har vist god taktisk og teknisk seiling i den krevende 29er jollen. 10. plassen sammenlagt er imponerende av de unge skiffjentene i en klasse som domineres av gutteseilere.

Knut Reidulff fikk det ikke helt til å stemme i dagens seilaser og seilte seg nedover på listen. Han har fortsatt mulighet i de gjenstående fire seilasene til å gjøre noe med det.

På brettbanen har Arthur Ulrichsn og Marie Brunvoll Nustad selt på det jevne og lærer mer for hver dag.